Over ons

Bij elke bedrijfstak horen specifieke behoeftes, eisen, plichten en voorschriften . Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid zijn wij op de hoogte van onze cliënten, hun manier van werken en weten we waar hun belangen liggen. Daarom zijn onze adviezen en werkzaamheden altijd toegespitst op uw specifieke bedrijfstak en op uw bedrijfssituatie.

Vakgebieden

Wij zijn werkzaam op het gebied van boekhouding, belastingaangifte, belastingadvies, jaarrekening, kredietaanvraag, ondernemersplan, starterbegeleiding, salarisadministratie en andere zaken waarmee wij ondernemers van dienst kunnen zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij altijd voorop. Tevens beschikken wij over een gedegen netwerk, welke onder meer bestaat uit advocatenkantoren, bancaire instellingen, hypotheek- en assurantieadviseurs enz.

Stichting NIBA/RB

Wij zijn aangesloten bij het NIBA (Stichting Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs) en RB (Register Belastingadviseurs). Hierdoor is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Wie zijn wij:

Bert Glasbergen ( eigenaar) : Advisering, jaarrekening, fiscaliteit, etc.

Maria Glasbergen: Loonadministratie

Algemeen: boekhouding eenmanszaken en V.o.f. etc.